2012/02/04

Jag tillhör dom stora nu som får gästblogga :-)

Med en liten skräckblandad förtjusning kunde jag läsa ett litet meddelande i min logg i morse.
En officiell inbjudan att gästblogga. Hjälp, är det inte bara dom stora bloggarna som blir inbjudna till sådant. Det är Kissie, Pussie, Fuckie (eller vad dom nu heter) och jag.

Jag kände mig mycket hedrad att få ett sådant uppdrag för på något vis måste det ändå vara ett kvitto på att det är ganska ok det jag skriver. För jag inbillar mig i alla fall att man inte bjuder in någon att skriva om man inte gillar det som skrivits innan på något vis.

Problemet var vad jag skulle skriva om. Jag har gått och funderat hela dagen men inte fått fram något så värst bra. Jag skulle väl tro att det är för att jag just gått och funderat på det eftersom mina inlägg ofta skrivs i stunden hetta så att säga. Så när jag satt mig ikväll hade jag dom första raderna klara. Så började jag sakta skriva men det kändes så krystat på något vis, troligtvis eftersom jag hela tiden tänkte på vad ägaren skulle tycka om det. Jag skrev och suddade och skrev och suddade. Till slut fick jag säga till mig själv att det inte var värre än att svamla här. Låt fingrarna dansa över tangenterna som det passar och bara följ med. Det brukar aldrig sluta där jag tänkt från början men det gör det så mycket mer naturligt. Så jag lät fingrarna dansa och mycket riktigt så började det flyta. Det blev visst om lite ironi och nostalgi när det från början skulle ledas in på slumpen. Men som vanligt gjorde slumpen att det slutade helt annorlunda.

Är du nyfiken på mitt gästinlägg hittar du det HÄR hos Tant Skarp.

2 kommentarer:

Tant Skarp sa...

Fuckie, hahahahaha!

Det blev jättebra. Och du ska ju inte skriva i min smak utan i min blogg ;-)

Nettan sa...

Tack, vad skönt att höra :-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails