2012/02/27

Detta har jag gjort/varit med om/önskat

Jag måste säga att det var riktigt roligt att få era svar. Alla har trott att jag har haft en dikt publicerad och det känns lite smickrande ju. Att ni har så höga tankar om mitt skrivande. Till och med kära maken var inne på det spåret. Han klarade för övrigt inte heller det. Så här såg era kombinationer ut:

Kära maken: 1, 8, 10
Tant Skarp: 1, 3, 10
Katarina: 1, 7, 10
Lena: ‎1, 3, 8
Pia: ‎1, 9, 10
Katrin: 1, 3, 7

1. Jag har haft en dikt publicerad i Mitt livs novell
Tyvärr inte. Dom jäklarna ratade den jag skickade in. Så dom får väl ta på sig nu att jag inte kan skriva min bok av rädsla för att bli ratad igen.

2. Jag har vunnit 10 000 kronor på triss en gång
Om det ändå hade varit så väl. Det mesta jag vunnit på någon skraplott är 500 kronor. Jag var överlycklig för det då.

3. Jag har hånglat framför scen när The Creeps spelade
Om jag har. Började hångla med en kille framför mig och vi missade hela uppträdandet på Balders på grund av det. När det var slut gick vi på ett varsitt håll. Kan tillägga att jag 14 år då så det var ok med riktiga fjortisfasoner.

4. Jag vill ha fler barn
Nopp. Trodde väl aldrig att jag skulle säga nej med tanke på vårt kämpande innan vi fick barn. Men helt ärligt vill jag absolut inte ha fler barn. Jag är så nöjd med mina två tjejer.

5. Jag har varit kär i en tjej
Jag har aldrig varit kär i en annan tjej. Däremot har jag varit tänd på en annan tjej men det är inte samma sak.

6. Jag har dansat på scen framför ca 100 personer
Hehe, vilken syn det skulle varit. Hade varit häftigt att få stuffa lite disco framför andra men det är inget jag gjort.

7. Jag har haft Dr Albans autograf på bröstet
Ingen Dr Alban autograf på bröstet. Jag har däremot stått och druckit cola med honom och pratat med honom efter ett uppträde på Balders.

8. Jag tycker “halvsunkiga” rockkillar med tatueringar är läckert
JA, herregud var heta dom är. Lite taniga, lite långt hår och en massa tatueringar på armarna. Lite Dregen-stuk. Jag får ilningar i hela kroppen bara jag skriver det.

9. Jag ville bli lastbilschaufför när jag var liten
Jajamensan, det var min första karriärdröm. Det var innan jag började drömma om sjuksköterska. Lite komiskt att jag jobbat snart 17 år i vården som undersköterska men nu utbildar mig till logistikledare och skulle mycket väl kunna dirigera lastbilarna istället.

10. Jag har kramat Dag Finn i Shaboom
Nej det blev inget med det. Jag har däremot sett när hans jeans gick sönder på scenen på Silverdalen och han var kommando under. Så ut kom hela paketet. Så jag har inte kramat honom men jag har sett hans snopp live och inte enbart på en bild i ett badkar i Okej.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails