2012/02/07

Hmm, från sökord till fetisch

Jag tycker det är roligt att kolla sökorden för min blogg. För det mesta kan jag ofta relatera sökord med inlägg men ibland funderar jag faktiskt på vad jag har skrivit.

image

Att ha en inlänk på sökordet “blöjor vuxna” gör mig väldigt fundersam hur dom har hamnat här. Jag kan inte påminna att jag skrivit om detta men det är klart, jag har varit aktiv skrivande i över tre år så det är kanske inte så konstigt att jag inte kommer ihåg alla inlägg. Men det skulle faktiskt passat tillsammans med fetischen för jättepyjamaser, ni vet sådan där one piece, som vuxna väljer att springa med utomhus. Det om något borde väl ändå vara förargelseväckande beteende. Det är bara en suggermummy eller suggerdaddy som fattas till det tillsammans med ett jättenappflaska eller något liknande. För att inte tala om “swing of love”, ett måste i allas samlingar Blinkar.

Men som jag sagt tidigare, i något klokt inlägg eller två, så får alla ha sina fetischer så länge dom inte skadar någon annan på något vis. Men jag vill helst slippa veta om det är min granne som har en blöjfetisch.

Jag tror att alla människor har någon sorts fetisch. Kanske inte av anledningen som Freud ansåg:

“ Fetischen kan vara allsköns
olikartade föremål som alla har det gemensamt
att de utgör substitut för moderns frånvarande
fallos: foten, en sko, en bit päls, hår,
underkläder eller andra objekt.”

Och kanske inte heller som orden från början ansågs betyda: “föremål som representerar eller anses inneha en magisk-religiös kraft eller makt”. Fast tar man denna första betydelsen så stämmer det ju ändå ganska bra med den sexuella fetischen, frånsett från det religiösa då. En sexuell fetisch är väl något som man blir väldigt tänd på och detta kan väl påminna om en dragningskraft.

Men alla fetischer är inte av sexuella slag även om det är det man kanske först tänker på. Jag kan inget om skor men visst brukar man säga att någon har skofetisch om den personen har väldigt mycket skor. Detta betyder ju inte att denne tänder på sina skor. Eller det gör dom kanske? Det blir kanske som en kick som kan påminna om sexuell njutning när man köper skor om man gillar det?

Hur som helst så tror jag i alla fall vi alla har någon fetisch, sexuell eller ej. Rätta mig gärna om jag har fel men tänk efter en gång extra innan ni säger att jag har fel.

2 kommentarer:

4U2 sa...

Men du glömde ... vad har du för en? Jag tror att min mobil har blivit min :)

Nettan sa...

Hihi, den vågar jag inte skriva ut för jag vill inte riskera att dom stänger ner mig ;-)). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails