2012/08/01

Stunder att njuta av

Oj, oj, oj säger jag bara. Vilken måndag. Vi traskade bort till grannarna för att umgås lite. De hade bjudit in oss till en spa-kväll med mat och dryck efteråt. Lite som tack för att kära maken hade hjälp till att bygga deras pool och spenderat ganska mycket tid där borta.

2012-07-30 16.13.35

Vi fick inta gästrummet på gården. Det kändes lite konstigt måste jag säga att vara där borta men inte umgås med värdfolket. I alla fall till en början men sedan var det som vilken hotellvistelse som helst en stund. Fast vi är inte så vana vid kyld champagne.

2012-07-30 17.03.22

Och eftersom vi inte är vana vid kyl, eller för den delen varm heller, champagne så har jag aldrig fått göra såhär innan. Jag har faktiskt sett det på film att det är lite tufft att göra såhär. Lite brats-aktigt.

Bastun var sedan varm och kunde njutas och varvas med ett dopp i poolen. Att få en hel pool själva var hur lyxigt som helst. Att känns sig lite sådär tonårig av att leka runder för att i nästa stund bara vara omslingrade.

Det där med att vi faktiskt var hos våra kära granna släppte ganska fort och tiden vi fick att spendera med varandra de timmarna var guld värd. Det är det där lilla som kan göra en så gott under så lång tid efteråt. De där små stunderna som man kan leva på.

Inte nog med det så blev vi bjudna på en trerättersmeny efteråt med massa gott att dricka. Nu fick vi sällskap av “tjänstehjonen” och sedan fortsatte kvällen men god dricka och singstar. Kvällen övergick i natt som sedan övergick i morgon innan vi var hemma.

Det är fantastik att vi har så underbara människor runt oss som gör en sådan här sak för oss. Det finns underbara grannar och sedan finns det våra som är snäppet över.  

Gårdagen? Den förstör vi inte ett kärleksfullt inlägg med. Det räcker med att säga, I´m to old for this shit liksom.

1 kommentar:

katarina sa...

härligt :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails