2012/08/11

Saker som bör undvikas för att underlätta i livet

1.

image

För att få tid till annat bör Facebook undvikas. Du träffar visserligen en massa både gamla och nya bekanta som det är väldigt trevligt att få kontakt med men alla är så lyckliga utan bråkande barn. Detta har i alla fall tidningarna fastställt eftersom du riskerar att få the Big depp. Så undviker du detta så kommer du långt. Bry dig inte om att alla andra har det och får reda på allt innan dig själv. Kan hända att man får the Big depp även av att alltid vara den som alltid får reda på allt sist.

2.

image

Har du mot förmodan fallit för frestelsen och gått med i Facebook, ja jag är med, så undvik i alla fall att börja spela alla spel som erbjuds och som alla spelar och pratar om. Undvik in i det längsta. Sedan faller du dit och sedan går dagen ut på att vänta in tiden så att nya liv fås så att nya bubblor kan skjutas. Jag förbannar min svaghet och nyfikenhet igår. Fan har det inte gått några timmar snart så jag har mina fem liv igen. Jag har en stad att rädda.

3.

harry

Undvik otäcka filmer för att undvika otäcka mardrömmar. För vem vill vakna mitt i natten, genomsvettig med hjärtklappning, och inse att Voldemort precis har fångat världen och gjort den ond. Nej, sådant avråds å det bestämdaste. Klassiker? Jag vet inte det.

4.

spidder

Se till att det är fuktigt i huset. Detta för att undvika Spidder Gigantus-attacker helt enkelt. Det skulle även kunna underlätta med terapi, för vem vill gå runt och vara rädd för allting liksom.

5.

sexlivet

Överanalysera inte allting. Ja menar är det “Låt den rätte komma in”, “Ensam hemma”, “Mannen med den gyllene pistolen”, “From dusk till dawn” eller “Den tredje mannen”? Det är sådan där saker som man inte ska fundera på helt enkelt. Så analysera inte allt för då sitter du kanske här och funderar på att bara den rätta får komma in, gärna med en gudagåva, annars är det skönt att vara ensam hemma men du är ingen ungdom längre så from dusk till dawn är liksom inte att tänka på. Den tredje mannen? Nej att analysera är inte bra.

Så enkla saker att undvika för att underlätta i livet. Kunder inte bli lättare. Lycka till.

3 kommentarer:

katarina sa...

men utan facebook hade jag ju inte visst om dig blogg :O

Nettan sa...

Naww, du är söt du (känner mig lite fjortis ;-))
Kram Nettan

Västgötskan sa...

Hihi! Håller definitivt med om punkt ett!!!
Analysera inte allt-punkten... *fniss* ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails