2012/08/22

Ibland blir det lite förutsägbart

Jag skulle tro att jag är en väldigt förutsägbar person. I alla fall om man lyssnar på barnen.

Jag har idag shoppat loss på den roliga shoppingen. En riktig sådan där måbra shopping där jag kommit hem med mycket grejer för nästan ingenting.

klocka

Så när jag fick syn på en klocka till Molly som var nersatt till mer än halva priset tyckte jag det var dags att slå till. Det är liksom tid för henne att lära sig hålla koll på när hon ska vara hemma och så passar det perfekt att samtidigt lära henne klockan. Två flugor, ni vet. Så när hon var på väg ut så ropade jag in henne igen och vänta en liten stund.

-Ska du ta kort på min klocka nu mamma?

Ja, jag nämnde ju det förutsägbara och tydligen är det väldigt tydligt när tjejerna lärt sig när jag ska fota. För ett tag sedan när vi var iväg tog jag lite bilder, bara med mobilen, och Molly frågade högt och tydligt om det var till bloggen. Det är inte bara jag som känner mina barn väl utan de verkar känna mig väldigt bra också.

Så jag är riktigt nöjd med min shopping idag. Med risk att bli träffad av en massa intressepilar så har jag fått tag på:

En bikini till Lilly, en tröja till kära maken, två halsband till moi, en klocka till Molly. Och detta gick loss på omkring 400 kronor. Det gäller att passa på minsann. Mina halsband skulle tillsammans ha kostat nästan 300 i ordinarie pris men jag gav 40 kronor styck. Alltså jag är så nöjd, så nöjd och det verkade även de andra vara också.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails