2012/08/05

Patetiska fantasiskapare

Skvallertidningar är ett kapitel för sig själva. De där tidningarna som kan kabla ut de mest otroliga saker utan att ens skämmas för det, oavsett om det är sant eller falsk. Folk köper och läser och de fortsätter att producera. Varför folk gottar sig i falskheter vet jag inte men på något vis gör det säkert livet lättare en stund eftersom ingen behöver tänka på det vardagliga man själv lever i.

Jag är skyldig till att dessa tidningar kan fortsättas att producera. I alla fall om man räknar två inköpta nummer per år som en allmosa. Jag vet inte varför jag köper dem när jag väl gör det eftersom jag vet att minst hälften är ren lögn och andra halvan är vinklat till tidningens fördel.

Något jag aldrig har blivit klok på är hur alla dessa avslöjande kommer i daga. På framsidan på en av dessa hemska tidningar, som stod placerade precis i lagom ögonhöjd för mina 170 centimeter när jag stod i kön, stod följande att läsa:

“Kate och prins Williams sexliv är obefintligt. Därför dröjer babylyckan”

Och jag kan inte för mitt liv komma fram till vem som har avslöjat detta som en sanning. Jag har svårt att tro att någon av dem själva har gått ut i pressen och meddelat att, nej tyvärr vi har inget sexliv. Vi lever inte på 1800-talet så jag har svårt att tro att någon betjänt står och lyfter på hennes kjol medan han sätter på henne och sedan meddelar omvärlden att detta bara sker ytterst sällan. Fast det är ju kungligt så vem vet vad som händer innanför de stängda dörrarna.
Jag har svårt att tänka mig att prydda engelsmän, som prinsen då kanske, skulle dela med sig av sina bekymmer till sina vänner över en bytta med Hägen Daz:

“Jag får inte upp den. Jag tror det kan bero på all press utifrån världen samtidigt som hon bara tjatar om barn. Vill jag verkligen ha barn just nu? Vill jag sätta barn till denna onda plats?”

Och efter detta har den trogne vännen “tala ut” för att själv få bort traumat från näthinnan.

Helt ärligt har jag inte en aning om hur någon skulle kunna få det till att de har ett obefintligt sexliv, om man nu inte är en “journalist” som tolkar in och läser mellan raderna då. Inga barn = inget sex. Att de sedan knullar som kaniner spelar liksom ingen roll. Men jag undrar ändå vem flugan på väggen är. Flugan som kan meddela världen hur det ser ut hos alla kändisar som vi så gärna suktar efter att få läsa om. Usch, patetiska fantasiskapare. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails