2012/08/05

Det började föröka sig och då var det dags

Jag ordnade en ny arbetsplats till mig i början av året. Allt för att jag skulle slippa asa datorn hit och dit och att jag lätt skulle kunna sitta och läsa i lugn och ro. I samband med detta frigjordes några hyllor i bokhyllan också så att jag skulle kunna ha plats till mina böcker och anteckningsblock. Det enda problemet med detta var att jag själv fick ställa i ordning det.

002

Så är det ju detta med jag och mitt ordningssinne då. Jag har liksom tittat på de där hyllorna och på något konstigt vis har det bara blivit mer och mer efterhand som kurserna avlöpt varandra. Om man skulle, är en tanke som vandrat genom mitt söta huvud många gånger. Men lika snabbt har det lämnat med en axelryckning och lite mer plats finns det till att stoppa in på. Och det har det gjort och den där högen med böcker, anteckningsblock och mappar har blivit högre och högre. För även om jag tittat och önskat att det varit fint i min hylla så har det inte hänt. Pfh, konstigt.

Men så har den där högen i bokhyllan börjat föröka sig och även invadera mitt arbetsbord. 003Jag har lyckats hålla plats runt min dator så den har kunnat andas men annars så har det inte funnits så mycket mer plats. Jag insåg väl äntligen idag att det kommer att bli problem, stora problem, att sitta där och läsa och min termin börjar i morgon. På något vis hostade motorn igång och någonstans långt där inne hittade jag en lite ordningsmyra. Liten dock eftersom jag nog har lyckats med det jag är väldigt bra på, till kära makens suckande. Det kan hända att jag har flyttat rundor på lite papper och block. Jag har liksom tagit bort dem från mina hyllor eftersom där måste bli ordning och nog lagt det i den andra hyllan. Jag har bara stoppat in där det funnits plats naturligtvis och min hylla är väldigt fin nu och det var det vi skulle koncentrera oss på.

005

007

Så nu kan nästa termin komma för nu är jag redo för många studietimmar. Ja jäklar, jag kan ju om jag vill.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails