2012/08/21

Lite blippningsolyckor

Min sådan där tråkiga shopping, det finns faktiskt sådan också, övergick till lite roligare shopping idag.

Jag är naturligtvis en sådan där person som gladeligen går med min blippare i handen och blippar mina egna varor. Detta gör andra också. Jag går där i godan ro och blippar lite fil och lite mjölk när jag ser en annan kvinna blippa sin mjölk och ska precis stoppa ner det i min vagn.

-That´s mine, det är min, hör jag mig själv säga.

Jag vet inte om jag översatte det för min skull eller för hennes. Det kan vara så att fyra dagars konstant engelska börjar sätta sina spår. Hon log lite och vi småpratade om lite blippningsolyckor, på svenska då förstås. Ni anar inte vad som kan hända. Hon råkade ut för en man en gång som faktiskt blippade med hennes blippare. Fast han var i alla fall snäll att sätta ner varorna i hennes vagn också så hon hade fått valuta för pengarna om hon ej upptäckt det.

Så dagens lärdom få väl bli att man behöver inte prata engelska med folk i en normal svensk affär och i den normala svenska affären gäller det att håla hårt i både vagnen och blipparen.

vingummi

Ja sedan ska man helst inte glömma en rulle med vingummi i en varm bil. Det bildar liksom ett helt vingummi istället. Jag har dock inte visat dottern detta eftersom jag skulle ta in hennes rulle igår. Ops.

Då blev vi kloka idag också.

2 kommentarer:

Martina sa...

Haha jag är sugen på att börja med "blippare" men jag vet inte riktigt varför vi aldrig gör det.
Man brukar ju tillochmed få special"blipp"priser ibland!

Nettan sa...

Ja, det är inget att vänta på. Det är så smidigt, iaf så länge man håller koll på lite saker då som vagn och blippare ;-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails