2012/08/07

All american housewife

Lite bullbak tänkte jag i morse. Frysen gapade tom på bjudkakor så ja, det var väl dag.

hemmafru

Av någon anledning kände jag att jag minsann skulle gå lite All american housewife och bestämde mig därför att köra med en rosett i håret. Jag såg bilden på en liten pinuppig sak med rosett i håret och minimal hushållerskedräkt framför mig. Jag misslyckades totalt, trots putande mun och svartvitt förkläde och svart kjol. Det kan bero på att det var helt fel snitt i mina kläder men bara kanske. För det hade absolut inte med latexhandskarna eller svettdropparna som bildades på min näsa. Ånej, sexiga husmödrar är alltid fräsch som nyponrosor vad de än gör.

bulle 
Hoppsan Kerstin. Vaniljbullar som näsan täcker hela min handflata. På något vis har de muterat mer än vanligt och blivit enorma. Men det är vara mer att mumsa på eftersom jag kan baka bullar.

2012-08-07 13.10.40

Ja herregud vad duktig jag är på det trots mitt misslyckande att se sådär sexig ut.

 

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Åh vad gott! Hemmagjorda bullar är ljuvligt goda! Men det ska vara kanel.... ;-)

Kram

Nettan sa...

Eftersom det är delade meningar här hemma vilket som är godast så blev det också då att jag gör hälften kanel och hälften vanilj. Blir dock lite gruff när man ska ta upp och bjuda men nu blir det mer varannan gång. Den sort det finns mest påsar av typ ;-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails