2011/12/01

Rock the world

Alltså, jag är så jäkla klok. Ibland blir jag riktigt imponerad över mig själv. Sedan ska vi inte prata om den oroliga framförhållningen jag kan ha. Att kunna belysa saker innan dom kommer upp i media.

Jag skrev för ett tag sedan om att som småbarnsföräldrar vårda sitt sexliv. Hur viktigt det är att vårda sitt förhållande och inte ta varandra för givet utan verkligen jobba på sexlivet om det nu inte finns. Nu visar det sig i en “undersökning” att mer än hälften av småbarnsföräldrarna har mer sex än över genomsnitt. Detta är ju väldigt positivt måste jag säga. Kan undra om mitt inlägg lästes och sedan bestämdes det att göra en undersökning efter den (ingen ironi alls Blinkar).

Men det visar ju också på att vi småbarnsföräldrar är väldigt kloka i vårdandet av våra förhållande och verkligen har förstått hur viktigt närheten är. Jag läste någon stans att lördagar var den dag dom flesta hade sex på. Vet inte om det stämmer men med tanke på hur många småbarnsföräldrar som finns så borde vi kunna rock the world. Lika väl som att det var någon kampanj eller dylikt för ett tag sedan där alla skulle hoppa samtidigt för att se om det kändes så borde alla kunna ha sex samtidigt, naturligtvis hemma i sina egna kammare, för att få världen i gungning. Experiment värt att testa kanske? Facebookgrupp-evenemang kanske ska skapas för att spridas? Jag borde bli sexolog Blinkar.  

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Jag läste också den artikeln och konstaterade: Jag och sambon är nog inte småbarnsföräldrar..... Ha ha! ;-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails