2011/12/04

En innesittarhelg

Jag känner mig sådär otroligt lugn ikväll igen fast jag borde vara i upplösning eller något liknande.

Jag har suttit och tentapluggat hela helgen. Satt hela dagen igår och avbröt väl bara för lite middag. Idag blev det fram till Molly skulle gå lucia på julskyltningen vid 4. Jag kan väl säga att det var ganska skönt att komma utanför dörren då och få lite fräsch luft.
Sen bara hem igen för att få lite hjälp av kära maken med ett litet “läxförhör”. Jag måste väl säga att det mesta sitter nog ganska bra. Lite småsaker här och där men det brukar vara lättare sedan när man ska skriva ner det tycker jag. Det jag är mest orolig över är att behöva räkna. Inte att räkna i sig, för detta kan jag men just att speca ut olika saker för att kunna räkna rätt. Fast jag känner ändå ett lugn eftersom jag inte kan göra så mycket åt det utan bara hoppas att jag får rätt på det när jag sitter där. Det gick ju bra förra gången så förhoppningsvis ska jag lyckas nu också.

Kära maken satt och förhörde mig och nämnde tillverkningsprocessen. Jag verkade få ett sådant där frågande uttryck för han började fnittra lite när han skulle berätta.

-Det låter som ett ordentligt jävla kn..l sa han. Jag massproducerar, du beställer jobbet och jag satsar.

Vem kan tillverkningsprocessen nu? Ja, jag kan den i alla fall Ler. Så nu är det bara att hålla tummarna för mig att all den kunskap jag är fullmatad med nu verkligen kommer ut på rätt ställe imorgon.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails