2011/12/06

Julpimpning som övergick i lite diss

Sådär, då har jag julpimpat bloggen lite. Och detta är ungefär vad jag klarar av i puttenuttigt på min blogg. Men den blev röd och grann och jag blev ändå riktigt nöjd.

Nu i dessa tider är det många bloggar som jag bara stänger ner när jag kommer in på dom för jag tycker dom är så jobbiga. Bloggar med en massa snö dinglandes ner för hela skärmen kan ju ge den minst känsliga epilepsi. För att inte tala om alla bloggar med musik så fort man öppnar dom. Usch, får rysningar. Men musik är inte så ofta jag stöter på nuförtiden. Det var mycket vanligare för något år sedan. Kanske fler än jag som inser det jobbiga i det hela. Men det är väl tur att vi tycker olika.

Men är vi nu inne på dissande av saker i bloggar så måste jag bara ta upp en sak till. Jag har säkert haft det uppe innan men det skadar inte med lite uppfräschning i så fall.
Dagens outfit, behöver jag säga mer. Jag förstår inte detta inslag ett dugg. Jag förstår inte varför man vill visa vad man har på sig i någon halvdan fotomodell pose. Vad är det som gör att så många verkar vilja se dessa inlägg? Och vad är det man vill med inlägget? Titta vad jag har råd med och vilken status jag har eller vad? För visst är det så att det bara är dom lite dyrare märkena på kläder man bär i dessa inlägg. Jag får kanske dra på mig mina KappAhl jeans och min Lindextröja. Men sedan har jag aldrig varit mycket för dyra saker heller. Jag tycker bara det är otroligt korkat att köpa en sak för att den har ett speciellt märke. Att lägga flera tusen mer på en sak som man kan få för några hundra och detta är enbart för ett litet märke. Det jag vill ha ska vara praktiskt, fint och prisvärt. Det finns allt för mycket girighet i världen men den synden är jag inte skyldig till i alla fall. Inte vad gäller prylar men gärna några miljoner i härligt nytryckta sedlar Blinkar.

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Ja, musikspelande bloggar går fet-bort! Nu hör jag nog sällan det, då jag inte har ljudet på. Men ibland så... och då stängs de illa kvickt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails