2011/12/13

Ibland blir det lite tokigt

Vad tycker vi om T9? Ja för det mesta är det riktigt bra förutom att jag kan bli lite förundrad över vilka konstiga ord som är godkända medans vanliga inte alls är det. Sedan måste man se upp också för det kan bli riktigt galna meningar som betyder något helt annat än det man menar. Jag skrev följande till kära maken förra veckan:

“Jag är inte så skönt att jag får upp den”

Det är ju tur att vi är gamla i gemet. Jag menar att efter 20 år så vet jag ju att det inte stämmer men jag kan tänka mig vad ett nyförälskat par skulle tycka om den meningen. Att försöka få till det första gången och få ett sådant sms kan inte vara så trevligt. Eller så är det bara så att det är en stackars tjej med väldigt dålig självkänsla.

I detta sms skulle jag skriva:

“Jag är inte så teknisk att jag får upp den”

Jag hade fått ett telefonnummer i någon fil och vi vet ju alla hur frugan är med tekniska prylar. Det kan bli väldigt frustrerat bitvis när sakerna jäklas kan jag tala om. Men jag kan nog inte enbart skylla på T9 i detta fall för hur jag än trycker in det nu så blir inte teknisk skönt på något vis. Men vi kan låtsas i alla fall.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

He he! Ja du, det kan bli ganska fel, ja...!
Men värst är ändå när man skickar sms till helt fel person! :-P

Nettan sa...

Som tur är har det inte hänt mig ännu. Men jag lovar att jag är väldigt noga när jag skrivit ett "kärleks"-sms till kära maken att det verkligen skickas till honom. Dessa vill jag absolut inte ska hamna i fel händer ;-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails