2011/12/26

Färska annandagsbilder

När solen tittade fram i förmiddags fick jag bara ett sådan där infall. Snabbt på med kläderna på tjejerna, kameran packades ner och en liten termos kaffe fick också följa med. Kände att det var dags att ta till vara på solen när den vågade sig fram. Sedan hade det varit mycket innesittande för vår del nu denna veckan med mycket sjukdomar så nu var det dags att lapa sol. När vil väl kom ut till bilen, 20 minuter efter mitt infall, hade solen redan försvunnit men nu var vi så längt komna så det var bara att köra iväg. Parkerade bilen och vi var fram vid sjön. Kan väl säga att det var ganska råkallt även om det var nästan 8 grader varmt ute.

Jag älskar att fota där nere för där är så fint. Varje tid på året har sin charm. Idag hade det dock varit bättre med den där solen som visade sig så snabbt men jag fick lite fina, nya bilder på tjejerna. Kom på för ett tag sedan att det är riktigt länge sedan jag tog riktiga bilder på dom så det var verkligen dags.

034

059065

139

147

105110

Så nu sitter vi här och försöker tina upp lite efter den blåsiga stunden. Sedan blir det den obligatoriska fotbollsträffen på annandagen med kusin vitamin med familj. Ska bli trevligt att göra något tillsammans idag eftersom julen varit lite delad.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails