2011/11/14

Delikatessvecka mitt i månaden

Dags för en frysrensning. Som vanligt har vi sparat många godbitar till tillfällen som inte kommit. Så nu är det dags att ta tag i det som ligger där för att slippa slänga det. Jag vet inte hur många gånger jag köpt filé när den är billig och lagt i frysen och sedan glömt den. Ska bli spännande och se vad vi får för lyxig matvecka såhär mitt i månaden. Jag vet att där är laxfiléer men även en hel lax också. Och helstekt lax i folie i ugnen med dill, citron, salt och smör inuti är så gott. Den blir så mör att det bara smälter i munnen och såsen man gör på skyn är inte helt fel den heller. Det är synd att kära maken inte är så förtjust i fisk. Jag får se vad det kan bli av det men jag ser fram emot denna vecka matmässigt. Nu gäller det bara att hinna med att göra alla delikatesser också.

001

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Känner igen det där... Fast vi fick slänga älgkött, för det hade bli alldeles för gammalt när vi väl kom på det. Kass! :-(

Nettan sa...

Nu hade jag inte sdåan tur som jag trodde. Var inte så många godbitar liggandes så vi har varit duktiga ;-). Vi slängde också älgkött för ett tag sedan men det var helt enkelt för att vi inte tyckte om det. Fruktansvärt senigt så det var säkert någon gammal ko :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails