2011/11/12

Molly “cupat”

004

Nu har man blivit en äkta “soccermum”. Molly har spelat cup för första gången.
022Jag måste säga att dom är det mest söta spelare jag sett. Matchstället var ganska stort till henne. Shortsen slutade strax under knäna och strumporna går som bekant upp till knäna. Det var det första som är så sött med dessa små spelare. Det andra är att dom inte har en aning om hur man spelar fotboll. Det har varit ett lite lämmeltåg som kommit tuffandes i maklig takt efter bollen. Molly har nog snarare försökt komma undan situationerna med boll genom att ducka eller att helt enkelt bege sig på motsatta håll. Man får dock tänka på att dom spelat i 4 veckor så det där spelet som ska spelas har inte riktigt ännu infunnit sig. Men dom flesta verkar ha haft väldigt roligt idag och det är väl det som är meningen när dom är såhär små. Inte som en ledare i ett annat lag som konstant skrek på sina spelarna och sprang rundor och gestikulerade. Lite trist faktiskt. Låt kidsen ha roligt så länge det går inom sporten innan allt ska bli så allvarligt.

040  
Alla fick medalj och jag önskar att alla såg så nöjda ut över sin som Molly gjorde. Detta fast hon inte vann en enda match men ändå så nöjd.

Så nu väntar väl fler tillfällen att agera “soccermum” skulle jag tro.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Det är kanon så länge det inte är på allvar. Många klubbar är galna där, alldeles för tidigt! :-P

Jag läste förresten socce-mun istället för soccermum. Jag borde nog gå och lägga mig igen? :-D

Nettan sa...

Jag tycker verkligen det är synd att inte fler klubbar tar det lite lugnare i "drillandet". När ledare skriker och jagar upp sig så tro sjutton att barnen får en lite vriden syn på det redan som 7 åringar. Nej låt dom få ha roligt och leka sig in i sporten, / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails