2011/11/04

Sexhämnden?

Ett par går i terapi för att rädda sitt äktenskap efter makens snedsteg. Det låter väl väldigt bra att man tar tag i saker och verkligen vill rädda det.

I nästa rad kan man läsa, ja det är ett känt par naturligtvis, att hon sexhämnas genom att ha sex med hans bästa vän.

Alltså hur gamla är dom. Jäkligt gamla faktiskt, i alla fall den ena parten. Men om man nu vill rädda sitt äktenskap känns det då så smart att gå och ha sex med någon annan för att hämnas. Har man inte kommit längre än till hämnden så ska man nog fundera på om där är något att rädda. Känns väldigt fjortis faktiskt. Gör du så, så gör jag såhär för att såra dig tillbaka. Antingen eller kan man tycka. Släpp taget och sexa runt som du vill eller stanna och förlåt och bearbeta det som hänt med den du är gift med.

Jag tycker det känns så jäkla b att använda sex som hämnd. Sex är bland det bästa som finns men man använder det inte som hämnd eller vapen som man ser en hel del av. Kvinnor som går i sexstrejk för att mannen inte plockar efter sig. Väldigt moget måste jag säga. Och inte fasen hade jag gått i sexstrejk, det hade ju drabbat mig själv också och det vill man ju inte. 

2 kommentarer:

katarina sa...

*skrattar hjärtligt* du tänker som jag..

Nettan sa...

Oja :-). Man måste se om sitt eget hus ju ;-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails