2011/11/18

Vad smart jag kan vara

Igår gick faktiskt lite i mitt tecken. Ett bra tecken för det var en riktigt bra dag.

image

Detta underbara meddelande möttes jag av när vi kom till skolan. Vi fick tillbaka tentorna och när han sa att dom var färdiga var jag riktigt nervös. Så får man ett sådant här svar och jag kände i samma stund för att dansa rundor av glädje för helt ärligt hade jag inte väntat mig detta. Jag hade som mål att bli godkänd eftersom jag tyckte det var svårt. Dagen kunde helt enkelt inte börjat bättre. Fy fasen vad jag känner mig smart nu Blinkar.

Så när dagen övergick till kväll blev det en kväll på Harry´s som skolan ordnat både för Älvorna, vi, och tiorna. Lite för att vi skulle träffas tror jag men det blev inte mycket av det eftersom dom satt på ena änden och vi i andra. Men det gjorde inte så mycket för jag hade så jäkla roligt. Det enda som fattades var att ha möjligheten att ta bussen istället för bilen. Blev en alkoholfri kväll men med ett sådant härligt gäng så kan man ha roligt utan sprit. Herregud vilken klyscha men ack så sann. Jag har under kvällen lärt känna några av mina klasskompisar ännu mer och fått en lite annan bild av dom. Och en dag kommer dom att få träffa party-Nettan och då kommer bilden av mig också att ändras. Fast det tror jag att den gjorde redan i går. Jag var så uppåt att jag inte ens släppte ut den där dåliga förloraren som jag är känd för att vara. Musicquiz, det ska jag vara bra på men det gick inget vidare för vårt lag. Det blev en lång kväll och jag var inte hemma förrän vid 12 så jag måste erkänna att det var lite segt i morse när klockan ringde.

Nej nu blir det läsande så jag fixar denna kursen också.

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Grattis!!

katarina sa...

Stort jättegrattis..:D där ser du.. du kan visst.. vilken tur att du gav dig på detta :)
fick mig ett gott skratt när jag läste texten o upptäckte det här
"Fy fasen vad jag känner mig snart nu "
stavfel på smart var hysteriskt kul tyckte jag *fnissar glatt*
men återigen stort grattis o lycka till med kommande tentor :D

Nettan sa...

Tack :-). Det är helt underbart att ha klarat denna som jag varit så orolig för. Men jag kommer säkert vara lika oroligt för många fler, kommande också. Då är det skönt att veta att man har stöd där ute, i den oändliga cyberrymden :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails