2011/11/11

Music from the past

Åh vad jag längtar till nästa helg. Att släppa loss lite till härlig musik from the past, umgås med underbara vänner och sova på hotell. Att låta musiken strömma genom mig så att det pulserar i hela kroppen. Att somna framåt småtimmarna efter en härlig natt med kära maken och vakna några timmar senare för att fortsätta där vi slutade. Att få känna mig som en tonåring igen där allt kretsar kring mig. Just den där känslan vill jag ha fram till nästa lördag.

Denna vill jag höra.

Men så smyger sig de där tråkiga tankarna in. Dom där som talar om att jag är 30+ och småbarnsmamma. Att det inte är ok att få bete sig så. Att det känns som om jag försakar barnen. Att dom är så mycket på fritids/dagis för att jag valt att plugga och nu lämnar jag dom lördag-söndag hos farmor också. Jag vill verkligen inte ha dessa tankarna. Jag vill verkligen enbart ha dom härliga tankarna. Jag blir så trött på mig själv ibland. 

3 kommentarer:

katarina sa...

förstår precis vad du menar men ärligt.. är det inte en present till barnen att dom får rå om sin farmor en hel helg helt själva? vilket är bäst.. en helg med mamma o pappas där alla är småtrötta eller en helg med farmor där allt kretsar kring dom små?? o dessutom som bonus få tillbaka sina föräldrar lite mer nyförälskade än vanligt?

Emelie Bäck, Cancerfonden sa...

Hej. Nu är oktober månad över och med det även Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Vi har tillsammans lyckats samla in över 45 miljoner kronor! Vi vill rikta ett varmt tack till dig för att du hjälpt oss att uppmärksamma Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer på din blogg. 
Tillsammans gör vi skillnad! :) Kram

Nettan sa...

Tack Katarina. Har inte sett det på det viset innan så det var precis vad jag behövde höra :-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails