2011/11/16

Minne? Vad?

001

Ja i brist på minne får man minnas på bästa sätt. Så det var dags att åter igen börja kryssa på handen. Trodde mitt minne var ungt och purt nu när man går i skolan igen men icke. Efter att kära maken bett mig handla i stan och jag glömt det, igen, så var det dags att dra fram det tunga artilleriet som man alltid kan lite på. Bläckpennan. Kommer snart se ut som ett luffarschackspel igen med alla ringar och kryss. Men jag kom ihåg att handla i alla fall.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Va, nu fattar jag ingenting. VAD är det du minns genom att titta på en ring med ett kryss i...?

katarina sa...

vet inte heller vad du pratar om.. jag hade troligen funderat ihjäl mig på varför jag ritar på mig själv i vuxen ålder *skratt*
funkar mycket bättre med påminnelse på telefonen :D

Ricksen sa...

Tänk nu på att Nettan inte är så teknisk så det är nog bättre att hon är analog.:-))

katarina sa...

*skrattar hjärtligt* kan hon använda tfn till väckning klarar hon påminnelse också :D

Nettan sa...

Men det trode jag var vida känt detta med att "kryssa" men det är nog kanske enbart oss virrpannor mellan då ;-). Man kryssar och tänker eller säger vad man ska göra/komma ihåg så varje gång jag ser det kommer jag på vad det var jag skulle göra. Herregud vad jag låter onormal när jag skriver ner det ;-). Häromdagen hade jag dessutom varit riktigt järv och även gjort en ring runt. Kryss = Köpa halstabletter, Ring = bröd. Kan ju inte bli enklare och smartare ;-).

Nu ska inte min kära make tracka ner på mitt tekniska sinne. Men risk med telefonen är att jag måste veta när jag är på affären för plingar påminnelse en timme innan så har ju det försvunnit när jag kör hem sedan.

Men jag lovar att jag annars är fullt normal / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails