2011/11/20

I was there

Ja jäklar vilken bra helg det varit.

Tåget ner till Lund i går middags, incheckning på hotellet och sedan ut och letade matställe som var något att ha. Mätta och belåtna var det tillbaka till hotellet för att intaga några öl. En snabb dusch, lite smink och tillpiffning av håret samt några oanständiga mms till kära maken, ja sedan var vi ganska klara att bege oss. Vi hade fått reda på att Mr Eldrich bodde på vårt hotell så jag var snabb att ordna mitt frikort för kvällen Blinkar.

Vilket mysigt stället det där Mejeriet var. Gick in hyfsat mycket folk men ändå fick man en liten klubbkänsla. Folk överallt men enbart mycket trevliga folk. Det är ganska roligt att titta rundor på folket för det var en enorm blandning. Allt från dom typiska depprockarna till propra medelålders män med skjorta. Och det roliga var att det spelade ingen roll för alla vara hur trevliga som helst mot alla.

Jag lyckades få en riktigt bra plats på en av balkongerna där jag såg kanonbra. Sedan är det inte det bästa bandet att försöka fota. Jag fotade mobilt första timmen och bara matade in bilderna. Blev nästan 500 bilder men där är inte många som är något att ha. Dom använder ganska mycket rök så dom försvinner i ett rökhav samtidigt som dom har ett enormt motljus. Men jag är glad att jag fick någon bild som ändå går att urskilja vad det är även om det är usel kvalitet.

Men jäkla vilken underbar konsert. Mycket blandat men där var 2 stycken som jag inte ens kände igen. Så härligt att bara släppa loss och verkligen njuta. Sådan här konserter gör att man nästan känner sig hög. Man bara följer med musiken och bryr sig inte om hur man rör sig eller hur mycket man sjunger. Man bara är ett med musiken, ett med Sisters of Mercy. Så underbart.

2011-11-19 21.35.08

2011-11-19 22.06.51

2011-11-19 22.08.24

2011-11-19 22.30.34

Men om nu lördagen var underbar så kan jag lugnt säga att idag har varit en mycket kämpigare dag. Jag har varit riktigt jäkla kass och det är dagar som idag som gör att jag förstå varför jag dricker så sällan som jag gör. Hotellfrukostar brukar vara det som man ser fram emot men jag fick sitta länge innan jag lyckades få ner lite. Jag tror inte ens jag har gått på halv låga idag. Men när vi väl var tillbaka i stan strax efter lunch så var jag faktiskt hungrig så vi hann ta en pizza innan bussen gick hem. Väl hemma bäddade jag ner mig och lyckades sova några timmar. Det är väl dags för det nu också känns det som.

Tack älskade vänner för denna underbara helg.

Ps. Jag fick inte användning för mitt frikort heller Blinkar

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Vilken härligt helg (mestadels)! :-)
Synd att du inte mådde så bra efter.

Nettan sa...

Nu såhär med en dags andrum så var det värt allt ;-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails