2011/04/21

Jag avskyr sådant fullt fiskeri

Sådant här fiskeri avskyr jag.
När företag skickar mail att man vunnit saker.

Hej Jeanette!
Du är en av vinnarna i vår senaste tävling!
Logga in på vinnarsidan för att se vad du har vunnit. Ett lösenord har skapats till dig för att du ska kunna logga in och bekräfta dina uppgifter samt få ditt pris.”

Sådan mail brukar gå i soporna med en gång eftersom jag vet att det brukar vara något lurt. Men nyfiken som jag var eftersom det inte riktigt såg ut som dom andra loggade jag in.
Alla mina uppgifter stod där och jag klickade på bekräfta, riktigt glad att det inte var någon hake.
Glad i alla fall tills jag klickade på bekräfta. Då plötsligt ploppade lite villkor upp samt att jag skulle skriva in mina telefonnummer.

Och som vanligt var det ett sådant som ger dom rätt att dela med sig till sina samarbetspartners, som visar sig vara en uppsjö. Så istället för att klicka mig vidare stängde jag ner för jag är trött på att ha försäljare ringandes. Och jag är framförallt trött på att försäljare inte fattar när man säger nej första gången.
Mycket irriterande att dom måste jaga kunder på detta viset. Men man kan ju inte säga NIX när man tackar jag till sådan här.

Vad jag hade vunnit?
Inte en aning. Och det gör mig lite irriterad eftersom det skulle kunna vara en kamera,en resa eller en Iphone men det mest troliga är väl att det skulle varit ett presentkort på några kronor. Men det är ju det dom måste locka med.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails