2011/04/26

Den förbannade fegisgenen

Jag tog fika med mig när jag hämtade Molly tidigare idag. Eftersom hon skulle på kören bara en dryg timme efter att dom slutade tyckte jag det var lite onödigt att köra hem. Så med lite muffins och drickyoghurt körde vi upp till den andra lekplatsen här i Hålan.

013

Som alltid slank muffinsarna ner med god aptit. Dom verkar vara väldigt förtjusta i hallon/blåbärssmaken för det är den dom önskar mest. Får väl ge mig på att göra fler för där är bara en stackare kvar, som hamnade tillsammans med citronmuffinsen nu, och det kan bli lite ensamt.
Så långt var allt ok där uppe. Sen upptäckte Lilly att där fanns flygfän där. Och då var det inte alls lika roligt längre.

047

Molly var i alla fall och klättrade lite men det var inte mycket. Det kommer att bli ganska jobbigt i sommar om Lilly ska fortsätta på detta viset med små flygfän. Och problemet är också att hon “tramsar” inte bara sig för man ser hur skärrad hon blir när dom närmar sig. Jag förbannar åter igen fegisgenen som ligger här och skvalpar i deras arvsmassa.

 

062

066067

099

Så det blev inte så länge på lekplatsen idag. Jag som gjorde mig till nu bara för att dom skulle få vara någon annanstans att leka. Jag hoppas verkligen Lilly rädsla för dessa kryp försvinner.

058

Björkarna är riktigt gröna nu. Många har sagt att dom känner av sin allergi men än så långe känner jag inget större obehag av min. Konstigt nog för det är när björkarna kommer igång som jag brukar vara ganska snörvlig. Men min allergi beter sig inte riktigt som allergi beräknas att göra. Så det kanske blir ett bra allergiår för mig. Ja man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Jag hörde dessutom ryckte, på facebook, att Hålan hade haft varmast idag med 23,2 grader. Sköna, härliga vår.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails