2009/08/29

Lillys facination över "I drömmarnas trädgård"

Sitter här framför dator och gör inte många knop. Fortfarande lätt snurrig och börjar tycka att det är allmän tråkigt. Ser ut som kriget här inne men det är inte så mycket att göra åt för tillfället. Min kära make gör så gott han kan. Men han hinner inte allt.
Hade velat köra upp till grannhålan med barnen och kollat på Tuta & Kör. Känner väl att jag inte vill själv pga omständigheterna Sen dessutom läcker den stora bilf*n bensin också så det känns väl inte sådär lockande. Jag vet inte vad det är med oss och bilar. Måndagsexemplar? Lämpa dom här;-).
Har bestämt mig för att åka på kräftskivan ikväll. Kan ju köra själv eftersom jag ändå inte kommer att dricka något. Blir tyvärr inget dansa på bordet ikväll:(. Blir inget dansande alls för den delen. Får ta igen det en annan fest.
Lilly klev i ett par tupperware muggar och skulle gå. Kan väl säga att det gick inte så värst bra. Hon så ut som Bambi på hal is ungefär;-). Sen blev hon ganska irriterad när hon inte fick av sig dom.
Hon går här hemma nu med ett papper vi fick från en filmklubb. Ni vet betäll 5 betala för 1. På detta blad finns bilder på två filmer om "I drömmarnas trädgård". Hon kommer med jämna mellanrum och pekar och hmm:ar något. Det är tur att man vet vad några av figurerna heter för hon nöjer sig när man säger något namn. Vi beställde faktiskt 5 filmer och naturligtvis tog vi en av dessa till henne. Vi har jättedåligt med filmer till tjejerna så det kan vara trevligt att ha några till.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails