2009/08/31

Irriterad:-(

Jag känner mig så jäkla irriterad idag.

Irriterad över att jag inte mår bra. Går här hemma och orkar/klarar inte göra så mycket. Diskmaskinen har jag varit ute och tömt i 3 omgångar för att det börjat snurra när jag stått med det en stund. Det är så jäkla jobbigt att behöva vara hemma när det inte syns att man är sjuk. Jag ligger inte nerbäddad med rinnande näsa eller något sådant. Utan jag går här hemma på halvfart för att jag ska klara av dagen.

Irriterad över att det ska vara så jäkla svårt att komma fram på vårdcentralen. Dom har omkoppling på telefonerna för dom är inte i dom vanliga lokalerna för tillfället. Fick ringa tre gånger innan jag kopplades rätt så att där överhuvudtaget kom ringsignal. Hamnar i kö. "Du har plats nr 7". Kommer ner till plats nummer 3 så blir jag bortkopplad av någon anledning. Det var bara att börja om från början. "Du har plats nr 8". Gah.. Till slut kom jag iaf fram. Fick tid i morgon på fm. Hoppas dom kollar upp mig riktigt ordentligt för jag vill inte vara såhär.

Irriterad över att jag fortfarande inte fått min telefon från 3 som jag skickade in i början/mitten av juli. Har ringt dom tre gånger. Och varje gång har jag fått berätta hela jäkla krångliga vägen den gått. Sista gången jag ringde var nästan två veckor sedan. Jo då hade förra jag pratat med missuppfattat mig. Så hon skulle skicka ut till säljavd. och få bekräftat så skulle jag ha min telefon senast på måndag. Och detta var menat till förra måndagen. Så jag får väl försöka ringa igen. Vill dom inte ha kvar sina kunder?

Irriterad över att jag känner mig så jäkla irriterad. Och inte kan jag bara lägga mig och dra täcket över huvudet och bara somna och vakna glad igen. Jag vill må bra.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails