2009/08/13

Porrfilmsstämmning;-)

Var uppe hos pappa igår. Säger som Molly brukar göra: Åh vilken härlig dag;-).
Bjuden på middag och allt. Vi var iväg hela em.
Hade förhoppningar om att det skulle gå bra att lägga lillan igår. Det gjorde det men efter 10 minuter blev hon ledsen. Var bara att ta upp henne som vanligt. Då blödde hon från läppen så antagligen har hon tappat sin vattenmugg. Det enda jag kan tänka iaf. Sen gick det inte att lägga henne förren vid 10. Och sen vaknade hon vid halv 2. Fick sitta en liten stund med henne och sen kunde jag lägga henne igen. Han inte mer än slumra till så vaknade hon igen. Samma procedur igen och sen har hon sovit resten. Så var jag inne på hennes sovvanor igen. Av någon anledning hamnar jag ofta där. Men det är väl för att jag inte riktigt vet varför hon har så svårt att komma till ro ibland och sen att hon vägrar sova på dagen. Ält, ält, ält. Det är såhär och det är bara att acceptera.
Ja så kan man ju med sitta;-). Ser inte skönt ut men det är inte jag som sitter där som tur är.
Världen till Molly;-). Helt inne i spelet.

Jag känner mig så tramsig när jag är själv hemma. Satt här igår, innan det var mörk, och tyckte jag hörde massa konstiga ljud. Fick stänga dörren till slut för det kändes som om någon skulle komma in. Sen rullade jag ner i hela tv-rummet så här blev värsta porrfilmsstämmning;-). Men det kändes lite bättre när jag gjort det iaf. Men det roliga är att jag kan vara hemma själv andra kvällar, kvällar då Rickard kommer hem sent, och då känner jag inte så. Men det är klart då kommer han hem och kan rädda mig eller något;-). Min prins på vit springare;-). Gud vad tramsig man kan vara då.

Nu ska jag snart köra upp kidsen till svärmor. Jag börjar jobba nu i em och vi vågade inte lämna på dagis eftersom vi inte vet när Rickard kommer hem.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails