2009/08/06

Äntligen sol och bad

Det verkar som om jag ska lyckas få lite sol innan jag börjar jobba trots allt.
Idag har det varit härligt väder. Precis lagom varm och sol. Har spenderat en stor del av em i poolen. Den hade blivit hela 2-3 grader varmare än den brukar vara så här gäller det att passa på.
Molly badade också. Dök och lekte sjöjungfru. Idag skulle jag inte vara så mycket haj utan jag skulle vara en rosa häst. Jag skulle hålla ihop benen och sen sparka mig fram. Det gick inget bra med tanke på att det är ca 90 cm djup. Till slut fick hon ge sig och då fick jag vara en sjöjungfrumamma istället. Passade mig utmärkt:-).
Lilly var med i den stora poolen. Var ganska skeptisk till en början men efter att hon suttit på översta trappsteget ett tag och sparkat gick det bra. Och hon blev vildare och vildare i vattnet så till slut var det bara jobbigt att hålla henne eftersom jag var rädd att hon skulle glida ur mitt grepp. Hon gillade det skarpt.

Var uppe och klippte mig hos Alex tidigare också. Klippte av allt på längden och sen klippte hon upp det lite. Kämpar jag riktigt noga kan jag nog få en minitofs mitt bak i nacken. Så pass kort är det. Och det är så skönt att äntligen blivit av med det långa. Vet inte varför jag sparat det så länge för jag trivs ändå inte när det är så långt som det var nu. Så nu känner jag mig som en ny människa.
På tal om ny människa är det åter igen dags att ta tag i vikten. Tråkigt, tråkigt men sant. Har inte blivit någon ordning alls i sommar. Jag skulle ju vara så jäkla duktig att gå nu på semestern men så fick jag mitt jäkla skavsår. Det har faktiskt ställt till det ganska mycket. Jag har fått ett rejält ärr på hälen nu. Men jag tänkte att på måndag när allt återgår till det normala måste även jag göra det. Tänka på maten och motionen så ska jag nog snart vara på rätt väg igen. Slutar jag bara äta godis kommer jag tappa flera kilo och börjar jag väl röra på mig igen kommer fler att försvinna. Mår inte alls bra av mig själv just nu. Skäms nästan att visa mig. Tycker det börjar välla lite överallt. Men som sagt så har jag bara mig själv att skylla just nu. Men det är det som är så jobbigt. Att behöva misslyckas igen. Ibland kan jag känna en avundsjuka på dom som får genomgå en gastrik-bypass. Dom klarar sina mål och blir smala medans jag kämpar och kämpar och inte kommer så långt. Jag som skulle köpa kläder till jul på vanlig avdelning. Men ännu finns det hopp även om det känns hopplös just nu. Får sätta mig i helgen och försöka knåpa ihop en matsedel. För utan den går det inget bra alls. Så fort det har blivit slarv med den har det även blivit slarv med maten. Den är tråkig att skriva men det gör nytta.
Så jag tar gärna emot förslag på lätt, snabb och nyttig mat.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails