2009/08/27

Nattmara och andra snurrigheter

Vilken brist på aktivitet det har varit här dom senaste dagarna. Kan inte hinna med allt här i livet för tillfället känns det som.

Fick äntligen min nya dator igår. Laptop så det är lätt att sätta sig var man vill. Skönt, skönt.
Hade planer på att inviga igår med en megasurf och njuta av hastigheten men så blev det tyvärr inte. Istället satt jag en stund framför Rickards när han höll på att fixa min. Ni vet min egen support;-). Satt där i godan ro närallt plötsligt började snurra. Bilden på skärmen började röra sig. Det var så jäkla otäckt. Jag fick gå och lägga mig. Så vid 7 igår låg jag och försökt få rummet att sluta snurra. Somnade till slut. Mår inget vidare idag heller. Känner mig fortfarande snurrig men inte så mycket som igår. Jag går på lite halvfart för jag vågar inte göra saker för häftigt. Skulle ha jobbat ikväll men det klarar jag inte. Vågar inte sitta och köra skogsväga, eller köra överhuvudtaget för den delen. Ledig fredag, lördag och söndag nu och hoppas verkligen det går över. Tankarna börjar ju redan snurra vad det är som har hänt. Och jag är ju inne på det värsta också. Men som sagt så hoppas jag att det går över nu under dessa dagarna jag är ledig.

Lilly hade en nattmara-natt inatt. Helt otröstlig i 45 minuter. Det är så jobbig när man inte riktigt vet vad man ska göra för att trösta henne. Till slut tog jag henne och höll bara henne mot mig och då tystnade hon. Hon har lyckats ramla i natt också och förmodligen kört pipen på vattenmuggen på kinden så hon har ett STORT märke. Och idag på fm har dom blivit fotade till katalogen. Så märket kommer att bli förevigat. Så typiskt att hon skulle få det just till idag. Men det var tur iaf att det inte var till dom individuella korten.

Nu ska jag gå och göra ingenting. Verken vågar eller orkar.
Måste bara säga att det var ett himla bra tangentbord på min dator. Lätt att skriva på och inte en massa ord med dubbelbokstäver. Supernöjd. Ska bara ha in e-posten också men det får supporten fixa när han kommer hem.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails