2009/08/11

Vem vill ha besök???

Rickard ger sig iväg i mogonbitti till öland och kommer inte hem förren på torsdag kväll. Kommer att bli ensamt här. Insåg för en stund sedan att jag har ansvar över den stora doggen då. Alltid lika spännande att se hur det ska gå. Med tanke på att jag knappt orkar hålla honom. Han är stark som en oxe och springer sick sack. Jäkla bra pli vi har på doggen;-).
Det får ju gå som det går för ut måste han.
Försökte flörta lite med min kära make att han kunde ta honom med sig men jag fick ett litet hånskratt tillbaka. Jag förstår inte det;-).

Funderar på att ringa och höra med pappsen om han är hemma och känner för att bjuda på middag i morgon. Av någon anledning blir jag fruktansvärt rastlös så fort Rickard är iväg. Bara känner att jag måste iväg och hälsa på folk. Visst det passar ju jättebra men problemet är oftast att ingen brukar vara hemma. Så då kan jag ringa pappsen nu då så behöver jag inte fundera på det sen. Ja menar är han inte hemma hinner jag kanske komma på någon annan som vi kan terrorisera;-).
Lilly är väldigt mycket för rollspel just nu. Hon gillar att ge oss något att äta på. Hon kommer med något bara hon kan se och vet vad det är. Hon ger alltid det vid våra munnar och ser supernöjd ut när man ummar lite:-). Hon har även blivit mer och mer för att bädda för dockorna. Ibland har dom tom tur och får låna hennes snutte;-)

1 kommentar:

Camilla sa...

Åh, vilken fin header du har! Gjort sandfisken själv? :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails