2013/03/14

Vilket är ditt frikort?

Har ni några frikort liggandes där hemma?

Inga kort som ger dig var 6:te kaffe gratis eller gratis inträde på Andys var 10:de gång. Inte heller menar jag kort som ger dig extra mycket poäng när ni spelar något spännande kortspel.

Nej jag menar något mycket smarrigare.

Frikort att när tillfälle ges få idka vuxenlekar med någon annan än den du lever med men att den du lever med har sagt att det är ok.

Det är väl mest på skoj skulle jag tro att ha sådan. Detta med anledning av att det kanske inte är så att man bestämmer sig för att ha ett frikort när man går på kvartersfesten för att få leva loppan med grannen precis. Det är väl snarare så att de där frikorten är på personer som är helt onåbara.

Alltså på kändisar som är lite sådär wow, wow, wow. Den där fantasin kanske. Där tanken är att ges tillfället så ska det minsann gå hett till. Är det månne groupies-genen som försöker locka lite? Locka med det häftiga att blivit påsatt av en kändis som troligtvis skulle visat sig att det är en helt vanliga människor som säkert hade skjutit på 4 sekunder. Skulle kunna bero på att det är jag som är alldeles för het för dem.

Observera att det är tanken. Jag har kanske ändå lite svårt att se att man skulle genomför det om tillfället verkligen skulle ges. Ja, om det inte gäller Robban då vill säga.

robert smith

Så vem är ditt frikort?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Satt och googlade runt på coola presenter och så snubblade jag in här och såg att du hade köpt ett par coola typ givvakt kalsonger till din kille. skulle vilja köpa sånna jag med till min :) var köpte du dem?

Nettan sa...

Hej
Ber om ursäkt att jag helt har missat att svara dig.

Jag hittade dem i kära makens militärhistoriatidning. Jag har inte en aning om vilket nummer dock och jag beställde dem aldrig så jag vet inte hur de är i kvaliteten. Jag lämnar en länk till medlemstidningen iaf.

http://www.smb.nu/index.php/medlemstidning

Hoppas du hittar dem / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails