2013/03/10

Med små steg kommer man långt med tiden

Ibland är det rätt bra att ha bildbevis och ibland är det rätt bra att våga bjuda på det.

2013-01-27 09.46.052013-03-09 10.03.07

Skiljer ca 1,5 månad eller 3 kg mellan bilderna. Jag tvivlar ibland på om det verkligen händer något. När jag tittar på bilderna jag tagit med jämna mellanrum så inser jag att det har hänt lite. Jag behöver inte tvivla, ja det där tror jag själv på. Jag måste våga tro på att jag kan och kommer att klara det.

Men det blir kanske så automatiskt när man har så många misslyckande bakom sig. Men det är denna gången som jag ska koncentrera mig på. Det förgångna hör inte hit, det är liksom redan gjort och förpassat.

Så hur rädd jag än är att det ska komma in någon och komma på mig med kameran där på gymmet så inser jag nu att det är otroligt bra att ha dessa bilder. Jag kan inte blunda för hur det går framåt.

Det har gått sakta men det får det göra även om jag vill vakna upp imorgon och se normal ut. Jag förstår naturligtvis det orealistiska i detta och har bestämt att det ska få ta tid. Små steg och framgångar som lyfter mig fram till nästa nivå.

Så nu har jag fått en liten egoboost. Jag känner mig stolt över mig själv och det gäller att hålla kvar den känslan. Jag är duktig.

Med små steg kommer man långt med tiden.

7 kommentarer:

emma-isabella sa...

WOW.. se där.
Hejja hejja :)

Nettan sa...

Tack :-) / Nettan

Anonym sa...

Va duktig du är!!! Du SKA vara stolt!! :) /Jessica

Nettan sa...

Tack, sådana ord värmer enormt :-) / Nettan

Jessica sa...

Ser riktigt bra ut!! !:-)))

Maggan Andersson sa...

Wow! Du SKA bara stolt! Man har sina upp och nedgångar och ibland står det till och med still. Det är då det gäller att ge sig fan på att det går och kämpa vidare. Hejja dig!!!

Nettan sa...

Tack alla. Så härligt med pepprop ♥ / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails