2013/03/17

Klänning är liksom inte smickrande till en kropp som har väldigt mycket volanger

Jag har nu i mina ägor en klänning.

Trodde jag aldrig i hela mitt liv att jag skulle bli tvungen att äga men det blev så med det stundande bröllopet som vi ska på.

Klänning är liksom inte smickrande till en kropp som har väldigt mycket volanger men valet fanns inte att välja bort den.

Jag hittade en som jag tyckte var fin, med mycket färg, och beställde den. Jag beställde snarare två eftersom jag inte har en aning om vilken klänningsstorlek jag har. Kan väl säga att jag var väldigt glad när jag fick välja den minsta av de två. Dessutom var det en storlek 48 så det var extra skönt att gå under 50-strecket (duktiga jag).

Den satt hyfsat bra och med rätt sådan där håll-in-underkläder eller hej-älskling-jag-är-så-sexig-med-beischa-trosor-som-slutar-under-brösten-och-som-är-omöjliga-att-slita-av-i-stundens-hette kan det nog bli ok.

klänning

Men nu sitter jag här och funderar på om det kanske är en tantklänning och så börjar jag tvivla på om den överhuvudtaget passar på ett bröllop. Fast jag får väl intala mig att alla klänningar jag någonsin hade köpt hade jag troligtvis tvivlat på av olika anledningar. Men det där avlånga mönstret verkade faktiskt lite smickrande.

Det hade varit skönt att bara kunna välja och vraka på alla klänningar som fanns storleksmässigt men se det går ju inte. Inte ännu i alla fall.

Så med risk att bli såga så frågar jag om jag kan ha denna på ett bröllop? Verken formen eller färgerna gör sig riktigt rätt på bilden men en liten uppfattning får man ändå. Och nej, jag visar inte den på ännu. Det måste jag smala mod till.

8 kommentarer:

katarina sa...

helt omöjligt att svara på utan att se den på och utan att veta vad inbjudan säger :)

Nettan sa...

Ankellång klänning för tjejer är det enda som gäller. Sedan finns det inga andra restiktioner och som brudparet själva sa så spelar det ingen roll om det är aftonklänning eller om den är köpt på HM. Jag tänkte nog mer på färgkombinationen. / Nettan

katarina sa...

men då så.. ja klänningen är väl hur fin som helst :) ska bli kul att se den på sen .. för du lägger väl ut bilder ;)

Tant Skarp sa...

Fin klänning, absolut. Nyfiken på mönstret, kan du inte lägga in en bild från där du beställde den, eller iaf länka, om den satt på en verklig männsiak, villsäga.

Nettan sa...

Här är den på en smal människa.

http://www.bonprix.se/produkt/maxiklaenning-faergmix-907655/?type=image

/ Nettan

Anonym sa...

Snälla svara på min fråga jag ställde för några inlägg sen :-)

Nettan sa...

Hej Anonym
Ber om ursäkt att jag helt har missat att svara dig.

Jag hittade dem i kära makens militärhistoriatidning. Jag har inte en aning om vilket nummer dock och jag beställde dem aldrig så jag vet inte hur de är i kvaliteten. Jag lämnar en länk till medlemstidningen iaf.

http://www.smb.nu/index.php/medlemstidning

Hoppas du hittar dem / Nettan

Tant Skarp sa...

Skitsnygg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails