2013/03/23

Så nu är jag nöjd och stolt över mig själv igen

När jag ett tag har haft en ond mage, och då menar jag inte att den är i maskopi med djävulen utan att den varit ajaj, har jag inte varit så aktiv med mitt tränande.

Det blir liksom inte att man kommer iväg när magen bullrar och ändan muttrar. Inte så värst trevligt att stå på crosstrainern med magknip och vädra för fulla muggar.

Så idag var det extra skönt att komma iväg på gymmet efter nästan två veckor därifrån. Och herregud vad man tappar orken fort. Det hade varit väldigt bra om man hade lyckats bygga upp den lika fort som den ramlar av. Det där är faktiskt lite orättvis att det negativa ska vara så lätt att komma åt men åt det positiva hållet får man jobba som fan.

Jag kör intervall på crosstrainern och kör tre minuters intervaller. Sedan går jag av och kör 20 swing med kettlebellsen innan jag kör tre minuters cross igen. Jag har senaste gångerna kört sex upprepningar per grej. När jag idag hade kört fyra gånger och steg upp på crossen igen mötte jag den. Det sa bara smack och jag körde näsan och resten av kroppen rakt in i den osynliga väggen. Jag tror inte jag råkat ut för det så pass innan men detta var hemskt.

Det var som om kroppen inte svarade på något och att någon lagt tegelstenar under tramporna på crosstrainern. Jag fick kämpa som ett djur för att lyckas få igång trampandet igen men det fanns liksom ingen styrka alls i mitt trampande.

Jag lyckades köra mina tre minuter men det var ingen fart på det. Otäckt var det. Men sedan var jag igen som vanligt även om det känns i kroppen att den har fått jobba mer än vanligt även om jag inte gjort mer än vanligt.

Förutom de där sista fem minuterna på löpbandet, springandes i faktiskt springfart på 8, som jag är grymt nöjd över. När jag hade sprungit fyra minuter såg nog tjejen på cykeln min panik i blicken och började heja på mig. Så mycket lättare det går när någon annan hejar på och visar intresse för min duktighet.

Så nu är jag nöjd och stolt över mig själv igen. Skönt att vara igång och hoppas att magen håller sig i schakt nu så jag kan fortsätta.

DUKTIG 

 

3 kommentarer:

Maggan Andersson sa...

Bra jobbat! Du är jätteduktig och jag hejjar också på dig!

Västgötskan sa...

Skitbra jobbat! Jag hejar också på dig!!


"Ändan muttrar".... hahaha! :-D

Nettan sa...

Tack, underbart att höra :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails