2013/04/14

Vad ska bort? Vårstädning, julenen och påskägg.

Kära maken städar altanen och jag funderar allvarligt på om jag ska ta och slänga den där julenen.

2013-04-14 10.26.55

Den har liksom bara fyllt upp det där tomrummet i fönsterkarmen och jag har nog inte tänkt så mycket på den. Men vårstädning och julblomma går inte ens ihop i min värld. Men nu står den på trappen, redo att bli introducerad i soptunnan.

IMG_20130413_185113

Men det kan ju faktiskt bli lite förvirrat när tjejerna fick påskägg igår, nyinköpt, tre veckor efter påsk. Men vem har sagt att man måste vara som alla andra liksom.

Men jag tror att ordningen är återställd nu. Vårstädningen på altanen fortgår, julblomman är bortplockad och tjejerna har ätit upp påskgodiset. Ja, och sedan säger jag förstås hej till årets pollensäsong också som bara smällde på mig idag. Snörvel, snörvel. Men vad fasen, det är redan 12,3 grader ute och strålande sol. Det är ju faktiskt väntat men jag blir alltid lika förvånad varje år eftersom många allergiska redan har klagat men jag kommer alltid ett tag efter dem och tror då givetvis att jag ska slippa det. Och varje år blir jag varse om att det inte blir så när det liksom är som att gå in i pollenväggen och det bara slår på mig.

såpbubblor

Så vår i luften och trots snörvlande så är det underbart.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails