2013/04/25

Houston, we have a problem

Houston, we have a problem.

sniglar

Lilly har samlat sniglar. När jag tyckte att de säkert saknade sin mamma och pappa från där hon tog dem och att det var bäst att hon la tillbaka dem så var jag rätt bra tramsig. Hon hade ju såklart sett till att samla hela familjen. Ja, självklart att jag inte tänkte på det.

Problemet som uppstår nu är det att hon har verkligen ingen pli på dem. De rymmer och klättrar upp på väggarna. Ofog de håller på med. Men hon plockar ner dem och sätter tillbaka dem på sin plats. Just nu är hon iväg en stund och jag kan bara tänka mig att den där uppradade klumpen med sniglar har skingrats ganska ordentligt.

Jag tänker inte titta efter för risken är nog ganska stor att man råkar trampa på någon. Jag hoppas de hinner långt innan hon är tillbaka. Men vi vet ju alla vilken fart sniglar har så den önskan är inte mycket att komma med.

Hon kommer säkert bli en sådan som samlar massa konstiga och äckliga djur. Jag kan då i alla fall glädja mig med att hon är rädd för spindlar så dessa kommer hon inte komma dragandes med. Vilken tur för mig.

1 kommentar:

Lisbeth sa...

Mina barn lekte dagis med sniglar, de vanliga. De stora Vinbärssnäckorna fick vara på fritids...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails