2013/04/06

Så nu är det ute och garderobsdörren står på glänt

Jag köper blommor för att få det fint här och så ställer kära maken ut dem på trappen.

2013-04-06 11.08.53

Det kan kanske hända att han inte gillade dem lika mycket efter en månad eller något liknande som när de var nya. Har liksom inte en aning om hur det kan komma sig.

De har stått där på storarumsbordet och jag har nog sett dem kan jag erkänna men ändå inte blivit färdig att ta bort dem. Och eftersom det varit så jäkla kallt ute i påsk också så behövde jag inte plocka bort dem för att jag behövde vasen till påskriset. Nej, vi har ju varit tvungna att elda i kaminen och det är just på kaminen som jag har mitt ris stående. Så tulpanerna, eller jag kanske ska säga resterna av tulpanerna fick stå där och pryda bordet.

Jag kan undra om da nabors hade uppskattad om jag tagit med mig dem när vi ska bort och äta lite gott sedan. Jag behöver ju inte tala om att de inte är nya ;-). Ja, jag ska faktiskt ta ett glas vin eller kanske två och det har jag inte gjort sedan senast. Senast var ganska längesedan kan jag meddela. Vin drack jag i min ungdom men jag tänkte jag skulle se om det gick ner nu igen.

I alla fall är det ganska bra att jag har en sådan ordningsam kär make som kan hålla efter mig. Jag har inte en aning om hur jag ska komma tillrätta med mig själv men jag erkänner min brist. Jag är totalt värdelös på att slänga grejer. Så nu är det ute och garderobsdörren står på glänt. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails