2013/04/03

Hon har fått mina små skrivargener fast i kubik verkar det som

Ibland när talanger föds blir man lite förvånad och otroligt stolt.

Molly kallad in mig när jag kom hem efter gympan ikväll. Hon hade skrivit en hel sida med text. En text som hon suttit och skrivit helt själv medan hon lyssnat och pausat, lyssnat och pausat karaoke-versionen av Robins You.

Pausat, skrivit och kollat så texten stämde med musiken.

En hel sida med text om vänskap och kärlek. Hon skriver otroligt bra för att inte vara äldre. Sagor har hon skrivit innan men låttexter är något helt nytt som jag inte sett innan. Jag vet att hon pratat om att hon har skrivit texter innan men det är första som jag ser. Jag är helt tagen av hennes duktighet.

Jag vet att jag tidigare tyckt att hon skrivit fina födelsedagskort med en ordentlig text till där hon varit noga med att skriva om personens bra sidor. Inte bara ett grattis önskar Molly utan en hel sida på ett kort om de där bra sakerna som får andra att må så bra när man får läsa.

Hon har fått mina små skrivargener fast i kubik verkar det som. Jag tror vi har slängt in lite av farbror Henkes musikaliska sida också och det verkar har blivit en riktigt bra blandning.

Så nu säger jag bara. Melodifestivalen 2023, håll utskick efter Molly.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails