2013/04/02

I alla bitterfittiga ord så är jag jäkligt tacksam ändå

Alltså det är verkligen toppen när den renoverade vårdcentralen i Hålan inte har en läkare. Verkligen toppen. Speciellt när man själv inte är i Hålan men den som behöver läkare är det.

Ringde om Mollys kli i ögonen idag igen. Hon har fortfarande besvär så vi fick en tid. I stan där jag satt och jobbade medan hon var på fritids i Hålan. Så det var bara att köra och hämta henne och köra in igen.

Allergitest ska göras och vi blev skickade in till labb.

-Jo, ni ser att dessa proven behövs tas på förmiddagen för de ska centrifugeras med en gång. Här är en remiss till sjukhusets labb. De har öppet mellan 8-12.
Dubbel körning imorgon också då eftersom jag ska in och jobba också efter att vi varit i stan på sjukhuset och jag lämnat henne i Hålan.

Men i alla bitterfittiga ord så är jag jäkligt tacksam att de bestämde sig, utan några påtryckningar alls faktiskt, för att testa henne för allergier. Jag har väl i princip väntat på att det ska komma på tjejerna också.

Och angående vårdcentralen så får jag inte riktigt ihop hur det är tänkt. Vi, Hålan-bor, blir skickade till en specifik vårdcentral i stan. Detta borde logiskt sett göra att trycket på denna vårdcentral ökar vilket innebär att det behövs fler läkare. Dessa läkare som behövs i stan är för att vi från Hålan kommer. Stan anställer fler läkare för att kunna tillgodose vårt behov. Hade en läkare blivit satt i Hålan hade inte trycket i stan ökat och de hade inte behövt fler läkare för att täcka upp för Hålan-bor.

Är det någon mer än jag som ser det där moment 22 i det hela. Man skulle kunna tänka sig att de hade behövt en klok logistiker för en sådan enkel tankegång.

Nåväl, nu återstår prov imorgon och sedan en eller två veckors väntan på svar.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails