2012/09/19

Slimmat som slimmat

Något har nästlat sig in hos mig. Som en maskros som hittar sin väg genom asfalten har det letat sig in genom mig och nu inser jag det.

Det började med ett litet förslag. Allt lades fram på ett mycket fint vis. En ny tv, en sådan platt sak har min kära make gått och suktat efter ett bra tag. Och nu hade han hittat den och han hade hittat alla fördelar också. På något vis verkade han väldigt påläst över hur allt skulle läggas fram.

Försiktigt började jag brytas ner. Bit för bit försvann mitt försvar utan att jag först märkte det. Jag nickade lite instämmande och han insåg att han hade mig på kroken.  

Slug som en räv gav han mig sedan stöten. Han hade hittat en som var mycket billigare och jag nickade ännu mer instämmande. Och plötsligt insåg jag att han snärjt in mig i nätet och likt en mask på kroken fanns det inget mycket till utväg. Men jag undrar om han var medveten om taktiken själv eller om det faktiskt bara var så att det bara blev så.

Men tänker man efter lite så varför inte. Ska man själv lämna tjockisvärlden så kanske det även är dags att slimma tv:n också. Bara en tanke liksom. Slimmat som slimmat.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails