2012/09/25

Så ledsen och besviken, igen

Just nu känner jag mig bara ledsen och besviken. Snacka om ytterligheter från att ha gått från toppen igår till botten idag.

På mitt jobb, som jag är tjänstledig från för att studera, har vi alltid varit noga med att involvera all personal vid trevligheter. Personal som är föräldraledig, sjukskriven eller tjänstledig har alltid blivit tillfrågad men tydligen inte nu längre.

Jag kan förstå om man råkar missa det en gång men när det är två, tre gånger kan jag tala om att man känner sig ganska mindervärdig. När jag såg en förfrågan till en annan tjej, som inte jobbar hos oss längre, få frågan så blev jag ganska ledsen faktiskt. Inte för att den andra tjejen fick frågan utan för att jag åter igen inte blivit tillfrågad. 

Med tanke på bakgrunden att vi just alltid varit noga med att just involvera alla så kan jag tala om att det känns ännu värre idag. Jag får lite ont i magen över funderingar om varför de plötsligt inte vill att jag följa med. Det känns skit helt enkelt.

Jag fick en förfrågan på sms tidigare ikväll. Det känns fasen inte bättre. Måste vi bjuda med henne så gör vi det så nära inpå för chansen att det är annat planerat är större?

Jag har själv allidt tyckt om att träffa mina arbetskamrater utanför arbetet men efter detta känner jag inte alls för att halka in eftersom det inte känns som om man ska vara där. Utfryst är känslan. Fan också, jag som känt mig så uppåt nu några dagar. Kunde jag inte fått stannat där?

1 kommentar:

Katarina sa...

Dålig stil tycker jag trösta dig med att du vill egentligen inte umgås med personer som gör så och att du förtjänar bättre :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails