2013/08/14

Riktiga män faller för kvinnor…

Jag är en kvinna med former. Jag har volanger både här och där. Jag har en ordentlig byst, väldigt markerade höfter och en rund bakdel.

Gör det mig mer älskvärd?

Jag som har dessa attributen borde kanske applådera det som åter igen cirkulerar men jag blir bara stött och illa till mods.

“Riktiga män faller för kvinnor med kurvor, bara hundar jagar ben”

Denna text pryds av en kurvig tecknad kvinna och cirkulerar just nu för fullt på facebook.

Det jag reagerar på är att vi stora i tider känt oss diskriminerade och kränkta av ord, blickar, hånfulla pekningar och annat otäckt. Vad är det då som ger oss rätt att vända på det. Varför verkar det ok att driva hur man vill men smala personer?

Varför ska man ställa dessa mot varandra. Jag skulle tippa på att de personer som är smala och tunna tar illa vid sig lika väl som vi stora gör det. Vad är skillnaden liksom?

Inte nog med att det är väldigt nedvärderande mot de smala så har vi åter igen detta med att glorifiera mannen som enbart kan se hur utsidan ser ut. Ett djur på ständig jakt som bara kan följa det som den lilla dingdongen vill göra, utan egen vilja. Bullshit vill jag säga.

Jag skulle väl vilja tro att riktiga män har mer mellan pannbenet och går på mer än bara stort eller litet. Jag vill gärna tro att riktiga män av idag går mer på personlighet och sådana mjuka saker också. Det är vad jag hoppas i alla fall.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails