2013/08/14

Nettan tipsar och håller på

Nettan tipsar och håller på.

Jag har tidigare varit med i Viktklubb för att få tillgång till kaloriplan och dylikt som har hjälpt mig. Men nu kände jag väl att jag ville ha något, helt klart liknande som tidigare, som jag har med mig.

Mobilappar finns det gott om och efter lite eftersökning fastnade jag för en som jag installerade. Nu visade det sig att jag tydligen redan var medlem där för jag hade gjort ett försök med den i höstas när jag hade Viktklubb. Antagligen kan jag väl bara lära mig en sådan liknande grej åt gången.

Men där stod i alla fall min startvikt och annat bra att veta så det var bara att fortsätta.

Och herregud säger jag bara vad effektivt det är på mig när jag skriver in allt jag äter och dricker. Det som är riktigt bra med denna app är att man kan skanna streckkoder på varor för att slippa söka dem. Man gör allt i ett nafs. Sedan måste man betala för att komma åt alla funktioner men jag tycker det är värt att lägga 138 kronor för 3 månader. Det är ju liksom bara en struntsumma som man kanske la på lördagsgott till familjen innan.

Jag har i princip rasat i vikt dessa två veckorna. Slaviskt följer jag min kaloriplan, som jag inte kan fuska med eller glömma att lägga in eftersom jag har den med mig, och slaviskt går jag till mitt älskade gym.

Så det känns toppen just nu när det börjar hända saker igen. Det känns riktigt jävla bra.

Så funderar ni på någon app att följa för att gå ner i vikt, på ett helt vanligt vis genom att äta mindre och röra er mer utan några konstigheter, så kan jag starkt rekommendera ChapeUp Club. Superduper liksom.

2 kommentarer:

Nettan sa...

ShapeUp Club heter det naturligtvis men länken tar dig till rätt ställe även om jag suger på stavningen :-) / Nettan

Maggan Andersson sa...

Den har jag också och har verkligen varit till stor hjälp. Man får en ordentlig bild av vad man egentligen proppar i sig! Du är grym som kämpar på.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails