2013/08/25

Hur är det möjligt liksom?

Helt ärligt så fattar jag inte varför jag inte kan få saker att fungera precis som de ska.

Jodå,  här är det datorsnack igen. När datorn igår valde att lägga ner Internet, helt själv, höll jag på att riva mitt hår. Det tog enda till idag innan kära maken lyckades hitta det igen.

Lycka, i alla fall en halv timme, innan hela min biblioteketsfil valde att liksom stänga mig ute och göra alla filer helt oanvändbara. Den där falsettrösten jag hade häromdagen övergick nu i något tonläge som troligtvis bara Doggen kunde höra.

Jag fattar inte varför det alltid ska strula för mig. Jag överdriver verkligen inte.

Jag och kära maken beställer telefoner samtidigt. Vilkens telefon krånglar och stänger av sig själv med jämna mellanrum? Jag vifta med handen men inte glatt. Vilkens telefon som ska säkerhetskopieras för att kunna återställas för att kunna skickas in mottar inte kära makens eller min gamla dator för den delan. Jag viftar med handen men inte glatt. Så vems telefon kan inte skickas in förrän detta är löst. Jag viftar med handen men inte glatt.

Vi kan göra exakt samma sak på grejer men det funkar inte när jag gör det. Jag behöver kanske hitta en stor jäkla magnet för att avmagnetiseras eftersom jag verkar ha något i mig som gör att grejer slutar fungera. Jag blir så sur över detta jäkla fenomenet.

Hur är det möjligt liksom?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails