2013/08/10

Idag blir det naket, hud och pinsamheter

Idag blir det naket, hud och pinsamheter.

Jag har funderat på att verkligen visa skillnaden som den är just nu. Och då har jag plufsat till mig lite under några veckor utan gym och några glassar för mycket. Jag har funderat och funderat på om jag verkligen vågar lägga ut mig själv utan kläder och det gör jag egentligen inte men ibland måste man övervinna sina rädslor (säger den som har fler fobier än någon annan normal människa) och våga ta steget..

Jag vill ha det som en påminnelse om att jag aldrig vill hamna där igen. Det är så lätt att bara sitta och säga det men det är betydligt svårare att verkligen nå dit. Det är betydligt svårare och framför allt jobbigare och pinsammare om jag misslyckas när jag nu är så öppen med det och delar med alla andra som troligtvis snart börjar tröttna på mitt ständiga tjat om peppning och stöttning.

Men, here I go.

Fotor0810141442

Så nu är det gjort. Den nakna sanningen är ute och lite jobbigt är det allt att verkligen visa mig såhär men jag är stolt över vad jag har åstadkommit hittills. Ungefär halvvägs mot mitt mål så heja mig.

6 kommentarer:

katarina sa...

imponerande jobb du lagt ner o ännu mer impad över att du la ut bilderna :) önskar dig verkligen massa klapp på axeln o lyckospark till målet :)

Anonym sa...

Vilken resa du har gjort!!!
Heja dig!

Sedan är det viktigaste hur man mår. Inte antalet kg. En klyscha må hända, men den är sann. ;-)

Kram M

Nettan sa...

Tack till er båda :-) / Nettan

Anonym sa...

Vilken skillnad!!! Herregud va duktig du är!!!!! :)

/Jessica

Viktkamp sa...

heja! Fan va bra gjort!!! Glad att jag kan hjälpa dig på traven! =) Kramar

Maggan Andersson sa...

Wow!!! Imponerande!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails