2012/04/23

Utbilda mig gärna

Houston we have a problem.

Det har kommit en sådan där teknikalitet in i mitt liv nu som jag inte riktigt förstår mig på. En sådan som gör att jag känner mig lastgammal eftersom det bara är gamla som inte förstår teknikaliteter (nu låtsas vi att det är så och alla håller med om det). Denna teknikalitet stavas:

Instagram

När ni har skrattat färdigt, eftersom det verkar som om alla har haft det i månader innan mig, så ska jag försöka förklara.
Jag installerade denna intressanta applikation på min telefon för någon vecka sedan. Jag tycker att många postar så fina och häftiga bilder på facebook från instagram och vem kan låta bli grattis saker som ger häftiga bilder. Inte jag i alla fall. Detta var tills jag insåg att det inte bara vara att ta en bild och posta. Det var lite omständigare och jag som är så stolt att jag kan dela vanliga bilder från telefonen. Men till slut fick jag iväg en bild häromdagen men jag var lost halvvägs så jag försökte dra iväg en till och lyckades även få med lite text. Dock ej den rumsrenaste bilden men jag var sådär barnsligt stolt så jag hade inte mage att ta bort den.

Igår skulle jag kolla på min telefon och då står det att jag har en follower. Say what? Kan man följa också och då är ju frågan vad det är man följer. Är det bara på telefonen? Snacka om att vara naturligt blond samt att ändå ha färgat det platinablont. Med andra ord så dubbeldum man kan bli. Det är tur att jag kan så mycket annat som är viktigt för annars hade jag legat ganska risigt till. IQ över genomsnitt borde ge lite poäng ändå liksom.

Så utbilda mig gärna (i denna pinsamhet) och berätta vad det är jag lyckats missa i hela detta. Är det kanske så att jag som vanligt bara stirrar mig blind på att det är teknikaliteter och därför låser mig hur det ska vara? Hit me.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails