2012/04/04

Bulans vara eller icke vara

Då var moraltanterna och farbröderna i farten igen. Dock inte i kära Sverige denna gången utan nu är det britterna som måste klaga lite. Ganska skönt faktiskt att vi inte är ensamma om detta moralande, om man bortser från USA då vill säga, utan att andra länder också kan få lite blickar från omvärlden att vara lite nördiga.

Dagen klagan handlar om David Beckham och en viss kalsongreklam. Nu klagas det över att han har för stor bula i kalsongen. Jag kan faktiskt inte låta bli att le lite åt detta påståendet och undra vad det är för stötande att visa upp den så länge den befinner sig i brallan. Hypotesen är ju då att det är tanterna/tjejerna som trånar efter en välhängd man och med vattniga ögon inte kan slita blicken från pelaren och missar ett stopp. Eller så är det farbröderna/killarna som önskar att dom var välhängda och med svart blick blänger på pelaren för att sedan missa ett stopp.

Hade nu bilden varit helt överdimensionerad, som vissa kvinnor lyckas göra med läppar och tuttar som kommer en halv meter innan kroppen, hade jag inte sagt något. Men detta är en bula och bulor ser olika ut helt enkelt. Och för att få reklamen att se bra ut kan det mycket väl hända att där till och med är stoppad med andra saker. Och handen på hjärtat nu, visst är det lite eggande att inte veta och istället fundera på äktheten (troligtvis bara jag men vi kan väl låtsas att det är fler) i den som finns där. Men snälla, det är fasen inte stötande för hur ska man kunna visa reklam för kalsonger utan att dom sitter på? För det går inte att komma ifrån att denna man är otroligt lätt att vila ögonen på så länge han inte öppnar munnen i alla fall. Detta trams och prydhet blir bara för mycket ibland.

image

Så döm själv. Är den stötande?

4 kommentarer:

katarina sa...

*skratt* jag tycker dom är taskiga till honom..han kanske är välhängd.. vem ska be o få kolla?? ja ja okaj då jag ställer väl upp då ;)

Nettan sa...

Nu blir det kö. Jag kan med ställa upp och kolla, om nu någon tvingar mig ;-). / Nettan

katarina sa...

mm så svårövertalade vi är då ;)

Nettan sa...

Ja man måste ju visa sin kvinnlighet och vara spela svåråtkomlig ;-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails