2012/04/08

Små färgglimtar i det gråa

Det kan faktiskt vara för bra väder för att fota. Det fick jag erfara idag när jag och tjejerna var ute en bra stund i skogen. Vi gick ner till “kaninhuset” som dom byggde påsken –09.141 Så detta är ett gediget bygget eftersom det fortfarande, i alla fall delar av det, står kvar. Det som gjort att det börjat rasa är faktiskt att det lilla trädet det är byggt mot har vuxit och vissa delar av väggarna har rasat. Så dom bättrade på bygget lite och la nytt golv och flyttade ut myrorna som hade flyttat in. Dom var nöjda över uppiffningen och tyckte att nu kunder kaninerna flytta tillbaka. Synd bara att Sten (katten) käkade upp en av ungarna häromdagen.

043

Lilly skulle ha bebisen med sig så vagnen följde med. Försökte att fota utan bebisen men den skulle helt enkelt vara med. I alla fall när det skulle arrangeras bilder.

055

Molly skulle minsann inte följa med ut eftersom hon inte fick cykla på slingan. Och låt mig berätta att denna minitonåring är inte det lättaste att handskas med när hon bestämt något så hon fick vara hemma och cykla på lekplatsen. Kära maken ringde dock efter en stund och frågade var vi var för då hade hon ångrat sig. Sen kom hon joggandes och verkade väldigt nöjd.
Här ser man dessutom vad jag menade med att det kan vara för bra väder för att fota. Vissa bilder ser tjejerna väldigt bleka ut på och det är ljuset som gör det.

080Det är inte mycket färg i skogen ännu. Det är grått och trist och det enda som ger färg är lite grön mossa på någon stubbe. Då var det ganska fint att hitta en malplacerad färgklick. Åter igen var bebis med på ett hörn men denna gången valde jag själv att få med den. Det var en sådan bild som jag fastnade för nu när jag satt och gick genom dom. Just denna lilla färgklick omgiven av grått och dessutom på helt fel ställe. Helt i min smak.

148 
Lilly är inte alltid så varsam med sin bebis dock.

184Är man dessutom ute och skogsmullar så vet man aldrig vad man råkar ut för. En sveda på mitt finger visade sig att det uppstått blodvite. Inte en aning om vad jag gjort men ett sår var där som påminde om ett papercut. Det svider faktiskt fortfarande fast det gått några timmar. Lite synd om mig är det eftersom jag inte gillar att ha ont. Buhu Blinkar.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Synd om dig. *blåser på fingret* ;-)

Jag håller med dig om ljuset. Svårt när det är för fint väder att få bra foton ibland. Man får väl njuta desto mer av vädret?! :-D

Nettan sa...

Tack, nu känns det lite bättre :-).

Ja, jag klagar absolut inte på vädret. Det är så härligt när solen värmen litegrann mellan dom kalla vindpustarna / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails