2012/04/15

Från goding till något helt annat på en bråkdel av en sekund

Efter en snabb inspektion av min kropp efter duschen insåg jag att den hade fått lite stryk igår.

På den vänstra smalbenet finns två fina blåmärken, på samma knä finns ett. På höger smalben hittas ett till blåmärke. Kom jag sedan lite längre upp så visade det sig att det fanns ytterligare ett på ungefär det stället där biceps normalt ska vara och detta var ganska stort.

Efter en trevlig kväll hos grannarna var det dags att gå hem omkring midnatt. Detta tyckte alla var en bra idé enda till Lilly fick ett utbrott.

Mamma ska ta på skorna, mamman försökte men då skulle pappan och när pappan försökte skulle mamman och så vidare och så vidare och så vidare och så vidare. Ja, ni förstår. Efter tio minuter tröttnade mamman total och lyfte upp den lilla och bar helt enkelt henne hem utan verken skor eller jacka. Den lilla som vilt sparkade och kråmade sig fick in några rejäla träffar med sina vassa hälar på sin mor som nu var ordentligt irriterad. Märkena efter dessa fina träffar hittades idag.

Jag tycker det är riktigt otäckt när hon får sådan utbrott för hon är helt okontaktbar och det går inte att prata med henne på något vis. Detta gör att vi står helt handfallna för vi har fortfarande inte hittat något sätt att bryta dessa utbrott när dom kommer. Från goding till något helt annat på en bråkdel av en sekund.

043

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Såna där utbrott hade jag faktiskt i ungefär samma ålder (om man ska gå på bilden). Sparkade i väggar och kunde skrika hysteriskt rakt ut i 20 minuter.... Stackars mina föräldrar. Men det var mest i 3-5 årsåldern, sen avtog det (lite). :-)

Nettan sa...

Åh, hjälp. Avtog det bara lite? ;-)

Kära maken läste om något på någon barnsida som någon barnpsykolog hade skrivit så nu har vi en strategi. Får se om den fungerar också / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails