2013/02/03

Recension på dagens outfits och jag skulle inte vilja vara dem som får den

Melodifestivalen är ett kapitel för sig. Jag gillar det samtidigt som jag inte gör det. Jag vill se den samtidigt som jag bara tycker det är pinsamt.

Men mest vill jag nog se det för att få bulla upp med popcorn och cola och kura upp mig i soffan med tjejerna. Det där riktigt mysiga samtidigt som jag överför traditionen med melodifestivalen. Vet faktiskt inte om den är primär eller sekundär anledning.

Ikväll hade Molly kompis som ska sova över och de satt uppkurade tillsammans i en soffa. Lilly satt själv uppkurad med sin stora elefant i en fåtölj så jag fick inget mys alls med någon.

Molly och hennes kompis har varit väldigt tydliga om vilken de ville skulle vinna. Men förutom det har de inte varit sådär jätteintresserade av musiken. De har lyssnat och så men det de har lagt sitt krut på är kläderna.

De har recenserat alla kläder och skulle jag varit artist och läst deras recensioner hade jag inte haft min bästa dag om man säger så. De har varit mycket kritiska recensenter kan jag meddela.

“Men hade jag varit med skulle jag absolut inte valt de kläderna. Då hade jag tagit på mig något fint istället, min fina klänning som är svart och vit. Man måste faktiskt tänka efter lite mer.” Recension om Cookies N Beans

“Men uh. Sånna kläder kan man ju inte ha på sig i tv. Hon ser ju hemsk ut.” Recension om Mary (tror jag hon hette).

“Alltså det måste vara hans fru som har valt de kläderna. De var inte fina.” Recension om Eric Gadd

“Han klär sig som en tjej för att han tycker om tjejer.” Recension om Yohio

“Min mamma brukar tycka om sådana där lugna fina låtar men med sådana kläder tror jag hon ångrar sig” Recension om Anna Järvinen

Varje gång Danny visade sin bringa hördes ett Uh från dem. Jag höll dock inte med dem så från min soffa hördes det snarare ett Mm som bara en drömsk 40 minus kan låta över en bar bringa på en 30 minus.

Och så sitter man där med skämskudden och funderar på hur de ratade låtarna måste ha låtit precis som man undrat året innan och året innan dess och året innan dess.

Men det är melodifestivalen och det är precis som det ska vara.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails